Studio Wagenaar

Studio Wagenaar is gevestigd in een prachtig 50-er jaren pand waarvan de inrichting zoveel mogelijk is teruggebracht in stijl met de architectuur. Een eye-catcher is de bijzondere wenteltrap die is bekroond met een prachtige, door ontwerpbureau Muurbloem vormgegeven lamp.

Niet bang voor een opvallende, vernieuwende look?

Dan ben jij het type vrouw dat slaagt bij Studio Wagenaar.
Voor het samenstellen van de collectie bezoeken we vernieuwende beurzen en agenturen; veelal ook buiten Nederland. We krijgen vaak terug van onze klanten dat ze bij Studio Wagenaar ‘net even wat anders’ vinden, terwijl het toch gewoon draagbaar en betaalbaar is. Voor onze gehele collectie geldt uiteraard dat de kwaliteit en pasvorm voorop staan. Ook voor hele kleine maten is er bij Studio Wagenaar volop keuze; ben je klein van stuk, dan vraagt dat ook om een pasvorm met bijvoorbeeld een kortere rug-lengte. Hiervoor kopen we specifieke merken in die daar bij passen. Heb je voor broeken een bepaalde lengtemaat nodig? Vraag dan hulp van ons team en we vinden de broek die bij jou past!

Koopzondag ~ Kom onze voorjaarscollectie ontdekken, en neem gerust plaats voor een lekkere kop koffie!
New brand ~ Rain Couture! Dé ultieme jas; innovatief, fashionable en waterproof 🧥🌂 Geschikt voor alle gelegenheden en alle weertypes met een tijdloze stijl.
Selectie ~ Selecteer bewust, zodat alles gemakkelijk te combineren valt. Werk aan jou #capsulegarderobe en je zult er veel plezier van hebben!
Een bewuste keuze ~ Het Wagenaar Mode Team helpt je graag bij het maken van de keuze die bij je past.