Merken

Hieronder alle merken die je zomer en/of winter bij Wagenaar Mode kunt vinden. Voor fashion-lovers, zakenvrouwen, feestvierders, bruidsmoeders, kortom voor vrouwen die op zoek zijn naar een bijzondere collectie.

Marc Cain Floor

Wagenaar Mode heeft haar eigen Marc Cain Shop geopend op de First Floor van het prachtige jaren-50 pand, precies boven Studio Wagenaar. Voortaan ontvangen we onze Marc Cain fans op de eerste etage in een unieke ambiance. Dit móet je met eigen ogen zien!

Jackets & Coats

Nergens in de wijde omgeving vindt u zo’n uitgebreide presentatie exclusieve jassen als bij Wagenaar Mode in Hengelo.

Party & Event​

Bent u op zoek naar geraffineerde avondkleding voor een bijzonder gala? Of juist een eenvoudig, maar stijlvol cocktailjurkje? Wij kleden u graag voor iedere party of bijzondere gelegenheid.

Marc Cain

Voortaan ontvangen we onze Marc Cain fans op de eerste etage in een unieke ambiance. Dit móet je met eigen ogen zien!

Kleur- en stijladvies

Bij Wagenaar Mode staan we u met raad en daad ter zijde op het gebied van kleur- en stijladvies. We zijn bovendien professioneel opgeleid voor het interpreteren van kleurwaaiers.

Studio Wagenaar

Niet bang voor een opvallende, vernieuwende look? Dan ben jij het type vrouw dat slaagt bij Studio Wagenaar. Ook voor hele kleine maten volop keuze.

Wagenaar Collection

U wordt vakkundig geadviseerd door ons enthousiaste Modeteam. Voor een eventuele aanpassing van de gekozen outfit is uw kleding in goede handen in ons eigen atelier.